ГОЛОВНА / НОВИНИ / Вітання з Новим 2024 роком!
Вітання з Новим 2024 роком!
Шановні колеги,
на порозі нового року Асоціація приватних медичних закладів України звертається до вас із вдячністю за вашу невтомну працю та високий професіоналізм у непростих умовах нашого часу, за турботу про здоров'я та добробут ваших пацієнтів.

Попри виклики, які стоять перед нами, приватна медицина в Україні продовжує надавати високоякісні медичні послуги та боротися за кожне життя. Ми віримо в силу спільної роботи та підтримки, і разом ми подолаємо всі труднощі на цьому шляху.

Новий рік – це не лише час святкувань, а й період, коли ми поглядаємо в майбутнє з великою надією та рішучістю. Нехай цей рік принесе нам більше можливостей для зростання та вдосконалення, а наша діяльність сприяє захисту інтересів медичних закладів та лабораторій приватної форми власності та розвитку медицини в Україні.

Бажаємо вам та вашим близьким непохитного здоров'я, бурхливого ентузіазму та успіхів у проектах! Нехай 2024 рік стане переможним для усіх нас в усіх сенсах! З повагою, Асоціація приватних медичних закладів України

Якщо у Вас є питання або пропозиції щодо діяльності Асоціації

Асоціація приватних медичних
закладів україни
м. Київ,
проспект Перемоги, 21-А літера "А",
офіс 1


+38 (073) 320-30-82

info@apmi.com.ua
Меню: