ГОЛОВНА / ПОДІЇ /01 грудня 2023 р. відбувся форум для керівників та власників медичних закладів «Майбутнє медицини в Україні»рум для керівників та власників медичних закладів «Майбутнє медицини в Україні»
01 грудня 2023 р. відбувся форум для керівників та власників медичних закладів «Майбутнє медицини в Україні»
У п'ятницю 1 грудня у Києві відбувся форум Асоціація приватних медичних закладів України «Майбутнє медицини в Україні».

Чудові спікери та актуальні теми, неймовірні гості, які попри заметіль та повітряну тривогу доїхали на захід і провели цей день з нами. На форумі презентували результати дослідження про ринок приватних медичних закладів 2023, обговорювали медичний франчайзинг й посттравматичний стресовий розлад, дізнавалися звідки отримувати енергію керівника та як спрямовувати її на розвиток, говорили про роль імерсивних технологій та штучного інтелекту у сучасній медицині.

Дякуємо доповідачам форуму: Андрій Мокряков, Олександр Алєксєєнко, Денис Богомолов, Віктория Марцун, Максим Семчук, Влада Березянська, Олександр ШкІль,Андрій Петрух, Артем Чигиринський, а також нашим модераторам – Олені Єщенко та Олександру Розвякову, які підтримували атмосферу заходу й допомагали нам дотримуватися таймінгу.

Учасники події мали можливість потестувати VR тренажер для реабілітації пацієнтів з руховими обмеженнями та больовим синдромом.

Дякуємо усім, хто відвідав форум й скористався нагодою поспілкуватися з колегами наживо та обмінятися досвідом і новинами зі сфери медицини. Переглянути фото із заходу можна на facebook сторінці Асоціації.
ІНШІ ПОДІЇ
ПОКАЗАТИ БІЛЬШЕ

Якщо у Вас є питання або пропозиції щодо діяльності Асоціації

Асоціація приватних медичних
закладів україни
м. Київ,
проспект Перемоги, 21-А літера "А",
офіс 1

+38 (044) 353-06-63
+38 (073) 320-30-82

info@apmi.com.ua
Меню: