ГОЛОВНА / НОВИНИ / 1 березня 2024 р. представники Асоціації брали участь у конференції «Точки зростання в медичному бізнесі», яку організували Спільнота Медичного Маркетингу та освітній центр Dent UP
1 березня 2024 р. представники Асоціації брали участь у конференції «Точки зростання в медичному бізнесі», яку організували Спільнота Медичного Маркетингу та освітній центр Dent UP
1 березня 2024 року представники Асоціації брали участь у конференції «Точки зростання в медичному бізнесі», яку організували Спільнота Медичного Маркетингу та освітній центр Dent UP.

Віталій Березницький, CEO та керуючий партнер медичного центру «Garvis – Твоя територія здоров'я!», виступив із темою "Співпраця приватної клініки з НСЗУ - як зробити її ефективною".

Лідія Подкопаєва, операційний директор Медичної мережі "Добробут", розповідала про їхній досвід фінансування через іноземні фонди.

Олексій Бабич, генеральний директор медичної лабораторії ДІЛА, говорив про те, як побудувати успішну мережу в умовах жорсткої конкуренції.

Вікторія Левічек, Head of HR "TOP Clinic Denis", ділилася досвідом підбору медичних працівників під час війни для клініки на 12 тис. м2.

Раді були побачитися з усіма учасниками Асоціації! Дякуємо колегам за організацію крутої події та можливості зустрітися наживо!

Якщо у Вас є питання або пропозиції щодо діяльності Асоціації

Асоціація приватних медичних
закладів україни
м. Київ,
проспект Берестейський, 21-А літера "А", офіс 1


+38 (073) 320-30-82

info@apmi.com.ua
Меню: